The Macallan Replica åter i Sverige

Från www.liquidinspiration.com/ har följande trevligheter hämtats hem:

Till vår stora glädje har vi lyckats få en extra tilldelning av The Macallan 1841 Replica! Som medlem i vår klubb blir du en av de första att få erbjudandet att kunna köpa denna replika. Du kan helt enkelt inte missa denna unika chans!

Whiskykännare stod i kö för att köpa den i december förra året och de 300 flaskorna som vi tilldelades såldes slut på några dagar.

För att komma i åtnjutande av denna fantastiska whisky går du till väga på följande sätt:
På Systembolaget begär du en blankett för privatimport som du lämnar till kassan efter att ha fyllt i alla uppgifter. Buteljen kan du sedan hämta någon vecka senare i din systembolagsbutik.

Priset är 1.450:- inkl. moms och om man inte själv är en whiskysamlare, är detta en utmärkt present till en större bemärkelsedag eller något annat man vill fira. Antalet flaskor är begränsat så först till kvarn gäller!

Originalwhiskyn till denna replika som tillverkats på det egna destilleriet 1841 lagrades på fat mellan 8 och 10 år och är den äldsta whiskyflaskan från The Macallan som man känner till. Det är också ovanligt att en så gammal buteljerad originalwhisky håller tillräckligt hög kvalitet för att återskapa. För att få fram den karaktäristiska smaken och doften togs prover från fler än tusen whiskyfat och en mängd blandningar gjordes innan den perfekta blandningen uppnåddes.

Om du vill veta mer om The Macallan 1841 Replica, gå gärna in på www.themacallan.com