Nytt utseende på webben

TWAANG:s startsida har fått ett nytt utseende. Tanken är att det skall ”hända” mer så att det ska bli roligt att återvända och hålla sig informerad och uppdaterad om klubben och övriga Whisky-världen. Men vad döljer sig egentligen de nya rubrikerna t ex Forum?

1. TWAANG Nyheter

Under denna rubrik kommer att publiceras olika korta inslag av nyhetskaraktär.
(Förväntad frekvens på uppdatering: 1 nyhet per vecka)

2. TWAANG Artiklar

Under denna rubrik publiceras artiklar som är lite längre och mer analyserande än nyheterna. Vi har ju i klubben flera utomordentligt pålästa kännare som kan ta ett ämne och gå lite ”på djupet” eller reda ut något begrepp.
(Förväntad frekvens på uppdatering: 1 artikel per månad)

3. TWAANG Forum

Under denna rubrik kommer en s k diskussionsgrupp (newsgroup) att finnas. Den är interaktiv och du som besökare på webbsidan kan skriva egna inlägg, ställa frågor eller bara skriva något allmänt trevligt. Du kan naturligtvis också läsa andras frågor och svara på andras inlägg.
Exempel på inlägg/frågor:
– Har någon provat whiskyn X?
– Skall någon besöka öl- och whiskymässan?
… o s v

Provkör på denna länk.
(Förväntad frekvens på uppdatering: 1 fråga eller inlägg per dag)

4. TWAANG Internt

Under denna rubrik samlas nyheter och ärenden som berör klubben internt.

5. TWAANG Samarbeten

Här samlas länkar och annat till partners som vi har olika samarbeten med eller på annat sätt vill uppmärksamma med en bild eller länk.

6. TWAANG Nyhetsarkiv

Allt som skrivs under Nyheter, Artiklar och Internt samlas i ett nyhetsarkiv så man kan följa vad som skrivs – även om man inte är så flitig besökare, eller om man kanske vill söka efter något speciellt. Inläggen i diskussionsgruppen TWAANG Forum hittar du däremot inte här, utan bara de ”publicerade” nyheterna.